Programma
Lotte Walda

Lotte Walda

Lotte Walda

donderdag 21 december 2023

donderdag 21 december 2023

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Let op: de locatie en tijden van dit programma zijn gewijzigd. Het concert van Lotte Walda vindt nu plaats in de Bovenzaal van Paradiso. De deuren gaan open om 21:30 uur. Ticketkopers ontvangen een email met meer informatie.

Singer-songwriter Lotte Walda wil met haar muziek graag inspireren. De nummers op debuutalbum ‘Dragonfly’ draaien stuk voor stuk om dankbaarheid, liefde en hoop op een betere toekomst, waarbij haar innemende stem goed aansluit. Alle 18 nummers zijn geïnspireerd door de natuur en de reizen die Walda heeft gemaakt. De singer-songwriter noemt zichzelf een oude ziel door een voorliefde voor muziek uit de jaren 70, waaronder Joni Mitchell en Melanie, en vintage kleding. Naast geïnspireerd te raken door reizen en de mensen in haar omgeving, wordt ze dat ook door artiesten met een boodschap zoals Zaz, Jack Johnson en Raising Appalachia.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Lotte Walda
Lotte Walda

Lotte Walda

The Old Bridge

Topnummers van Lotte Walda

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma