Programma
Lolo web

Lolo Zouaï

Lolo Zouaï

dinsdag 20 november 2018

dinsdag 20 november 2018

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Lolo Zouaï is een Frans-Amerikaanse singer-songwriter uit New York. Geboren in Parijs verhuisde ze naar San Francisco met haar ouders. Dat is te horen aan de invloeden in haar muziek. Ze mixt de klassieke stijl van Franse chansons met Arabische muziek: haar vader is namelijk van Algerijnse afkomst. Maar ook haalt ze inspiratie voor haar muziek uit r&b en pop.

Nadat ze eerder op haar negentiende de sprong waagde om het muzikaal te gaan maken in Los Angeles, kwam ze er snel achter dat dit lastiger was dan ze had gedacht. Ze besloot om vervolgens in New York met producer Stelios aan de slag te gaan en met succes. Haar single ‘High Highs and Low Lows’ uit 2017 is inmiddels al meer dan 5 miljoen keer beluisterd op Spotify. In 2018 bracht ze verschillende andere singles uit, zoals ‘Brooklyn Love’ en ‘Challenge’. Op 20 november staat ze Paradiso. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Lolo Zouaï
Hqdefault 181003 141719
Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma