Programma
Loen

Loen + Huize Lucas

Loen + Huize Lucas

zondag 8 oktober 2023

zondag 8 oktober 2023

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 13:00, Voorprogramma: 11:30, Hoofdprogramma: 14:15

Let op: de tijden van Loen + Lucas zijn gewijzigd. Alle gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe tijden. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

Tijdsschema:
13:00 uur: deuren
13:30 uur: Huize Lucas
14:15 uur: Loen
15:15 uur: Eind

De Amsterdamse Eline Mann, beter bekend als Loen, maakt Nederlandstalige alternatieve pop waarin ze haar blik op het (liefdes)leven deelt, zonder daarbij een blad voor de mond te nemen. De singer-songwriter maakt in eerste instantie Engelstalige muziek, maar na het horen van 'Bitterzoet' van Eefje de Visser besluit ze in het Nederlands verder te gaan en laat zich hierbij graag inspireren door S10, Eefje de Visser, Froukje en WIES. Loen maakt popmelodieën en zingt met r&b vocal runs over alles dat haar bezighoudt met een rockenergie. Op 6 oktober komt debuut EP 'Hoi Ik Ben Loen' uit dat vol staat met millennial en Gen-Z -muziek. Tijdens het concert op 8 oktober wordt de release van de EP gevierd. Tijdens deze liveshow met band, wordt onder andere de eerste single 'Hij Weet Dat Het Pijn Doet' gespeeld, treden Jong Louis en Baas B op als special guests (die ook op de EP staan) en zal Huize Lucas als voorprogramma fungeren. Huize Lucas en Loen kennen elkaar van Codarts, waar zij samen de bachelor Popmuziek volgden.

Support: Huize Lucas

Huize Lucas
Tijdens de EP release verzorgt Huize Lucas het voorprogramma. De band, met leadzanger Lucas Vermeer, verrast met een dynamisch muziekspel met een vleug queerness. Wanneer de muzikanten van Huize Lucas het podium betreden, word je meegenomen op een Nederlandstalige reis van dreampop tot queerfunk. Met swingende blazers, een zingende band en orkestrale arrangementen vernieuwt Huize Lucas de popscene. Verwacht een poëtische, gezellige mix van Wende, Prince en Connie Palmen die je laat lachen, huilen, dansen en zingen. Op 12 oktober viert Huize Lucas de release van tweede album 'Taart in Huis' uit, waarbij Loen het voorprogramma zal verzorgen.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Loen
  • Huize Lucas
  • Baas B
  • Jong Louis
Schermafbeelding 2023 08 08 145832

Loen

Hij Weet Dat Het Pijn Doet

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Topnummers van Loen

Huize Lucas

Huize Lucas

Meisje

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma