Programma
Paradiso

LMFAO - Cherry Tree Records Tour + Far East Movement, Cherrytree Revue featuring Matthew Koma

LMFAO - Cherry Tree Records Tour + Far East Movement, Cherrytree Revue featuring Matthew Koma

Monday 5 March 2012

Monday 5 March 2012

LMFAO heeft laten weten dat Sky Blu geblesseerd is en daardoor niet mee kan met de Cherrytree Pop Alternative tour. Het concert dat LMFAO op maandag 5 maart in Paradiso geeft is uitverkocht.

LMFAO laat weten dat partyrocker Sky Blu nog niet in staat is om op te treden vanwege een rugblessure die hij eind vorig jaar opliep. In december werd bij hem een drievoudige hernia vastgesteld. Op dit moment kan zijn rug een concert niet aan, vanwege de pijn. Ondanks veel fysiotherapiebehandelingen in de afgelopen maand mag hij van zijn  arts nog niet optreden en zelfs niet langer dan twee minuten fysieke inspanning leveren.  Sky Blu, die heel graag het podium weer op wil laat weten: "injuries like these are tough because you can't see them; you can only feel them. It's been a challenging month but I'm doing everything necessary to be back at 100%. I can't wait to get back out there. Until then, keep the party going!!"

Goed fout is niet verkeerd, als je er maar verschrikkelijk op los gaat. Vanuit een dergelijk motto moet LMFAO gedacht hebben, toen het duo uit Los Angeles begon met muziek maken. LMFAO maakt elektropopnummers waar werkelijk geen mens níet op gaat bewegen. LMFAO staat natuurlijk voor ‘Laughing My F*cking Ass Off’ en de nummers hebben titels als ‘I’m in Miami Bitch’. Neem daarbij een oogverblindende mix van zoveel mogelijk verschillende glitterstofjes en dierenprints, en het plaatje is compleet. ‘Sorry For Party Rocking’ is de titel van het eerste album van deze brutale Amerikanen en de hele wereld ‘shuffelt’ inmiddels mee op het ‘Party Rock Anthem’.

Paradiso Programme

Programma