Programma
Livingston web

Livingston

woensdag 19 juni

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Wachtlijst

Ticket € 21,70

Inclusief daglidmaatschap

Inclusief daglidmaatschap

Dit programma is uitverkocht. Meld je aan voor de wachtlijst. Je kunt hier ook je gekochte ticket verkopen aan iemand op de wachtlijst. Meer info.
Tickets zijn vanaf twee dagen voor het programma te downloaden via je account.

Livingston's muziek is het geluid van realiteit en fictie die met elkaar botsen. De 21-jarige singer-songwriter en producer uit Texas bracht veel van zijn geïsoleerde jeugd door met het verfijnen van zijn passie voor muziek om zijn angsten te ontvluchten. De sonische wereld die hij hierdoor creëerde, combineert diep persoonlijke, intieme, emotionele teksten en melodieën met muzikale lagen die groter zijn dan het leven zelf.

Line-up

Club

  • Livingston
Livingston

Livingston

Shadow

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma