Programma
Larkin Poe

Larkin Poe + Crown Lands

Larkin Poe + Crown Lands

maandag 15 februari 2021

maandag 15 februari 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Nederlands:
Het concert van Larkin Poe op 9 mei 2020 en 15 februari 2021 is twee keer uitgesteld en zal nu plaatsvinden op 26 oktober 2021. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

English:
The Larkin Poe concert on May 9 2020 and 15 februari 2021 is postponed again until October 26, 2021. The location and times have not changed. Bought tickets remain valid for the new date of the concert. All ticket buyers will receive an e-mail with details shortly. We kindly request visitors to refrain from approaching us for more information by email or telephone. 

Rebecca en Megan Lovell zijn twee zussen uit Atlanta met een voorliefde voor Amerikaanse roots- en soulmuziek. Onder de naam Larkin Poe maken ze Southern blues, maar dan in een modern jasje en gemixt met invloeden van hedendaagse pop en hiphop. Het laatste album 'Venon & Faith' (2018) is de opvolger van het in 2017 verschenen album 'Peach', waarvoor de band werd onderscheiden met een Blues Music Award. Na hun uitverkochte concert in Bitterzoet in 2019 komt het duo ditmaal terug naar Amsterdam voor een concert in de grote zaal. 

Voorprogramma: Crown Lands

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Larkin Poe
  • Crown Lands
Larkin Poe - Mississippi

Larkin Poe

Mississippi

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma