Lankum

Lankum + John Francis Flynn

Lankum + John Francis Flynn

Friday 28 April 2023

Friday 28 April 2023

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit concert is uitverkocht, maar er is ook een concert van Lankum op zondag 26 november in de Grote Zaal van Paradiso. Klik hier voor meer info & tickets.

Lankum is niet wat je noemt een dertien in een dozijnband. Het viertal combineert traditionele folk met invloeden uit de punk en psychedelische muziek met drones, doedelzak, fluit, viool, gitaar, vocalen en accordeon. Hun nummers zijn eveneens bijzonder, want deze gaan onder andere over moord, dronkenschap en de problematiek van de moderne wereld. Door de indrukwekkende stem van Radie Peat, de fluit van Cormac Mac Diarmada en de samenzang van de broers Ian Lynch en Daragh Lynch ontstaat er een donker en zeldzaam intrigerend geluid dat onmiskenbaar Iers is.

Support: John Francis Flynn

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Lankum
  • John Francis Flynn
Op vrijdag 28 april staat Lankum in Tolhuistuin Amsterdam voor een concert. Klik hier voor meer info & tickets.

Lankum

The Young People

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma