Programma
La Femme website

La Femme

La Femme

zaterdag 19 februari 2022

zaterdag 19 februari 2022

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit programma is uitgesteld naar maandag 19 september 2022. Reeds gekochte tickets blijven geldig. Let op: dit programma vindt nu plaats in de Grote Zaal van Paradiso in plaats van Tolhuistuin.

La Femme brengt Franstalige psych-pop naar een nieuw hoogtepunt. De vanuit Parijs opererende band werd ruim tien jaar geleden in Biarritz opgericht door zangeres en toetsenist Marlon Magnée en gitarist Sacha Got. Het duo wordt bijgestaan door wisselende bandleden, maar samen vormen ze nog steeds het tweekoppige meesterbrein achter de vaak energieke nummers. Door hun carrière heen combineren ze invloeden uit vele invalshoeken, van sixties surfmuziek, yé-yé-pop en psych-rock tot aan krautrock en coldwave. Dat alles smelt haast als vanzelf samen in het herkenbare en aanstekelijke La Femme-geluid. In april 2021 is het tijd voor de release van hun derde album, getiteld ‘Paradigmes’.

Support: Dan Lyons & The Tenants

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • La Femme
Hqdefault 210210 115309

La Femme

Cool Colorado

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Hqdefault 210210 115309 1

La Femme

Sur La Planche

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma