Programma
IMG 0783 c ohne Mais LQ

Kowalski

Kowalski

zaterdag 20 februari 2021

zaterdag 20 februari 2021

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 18:30, Voorprogramma: 17:00, Hoofdprogramma: 20:00

(English info below)
Nederlands:
Het concert van Kowalski moest nogmaals worden uitgesteld en vindt nu plaats op zaterdag 19 februari 2022. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd.
English:
The concert of Kowalski had to be postponed again, and is therefore rescheduled to Saturday, February 19th, 2022. The location and times have not changed. Bought tickets remain valid for the new date of the concert. Ticket buyers who have purchased a ticket directly via our website will receive more information through e-mail.

-------

De Duitse rockband Kowalski bestaat sinds het begin van de jaren ’80 en deed toen al grote tournees door Nederland en de rest van Europa, samen met John Lydon’s PiL (Public Image Ltd.) en Spear Of Destiny. De Duitsers waren hun tijd ver vooruit met hun krachtige, industriële geluiden en met hun meest recente ‘Die Kowalski Protokolle/ The Kowalski Records’ uit 2018, is het tijd voor een comeback van de avant-gardisten. En wel op 20 februari in Paradiso, met niets minder dan de waanzinnige energie die de Duitsers al zo lang kenmerkt.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Kowalski
Hqdefault 200323 113332

Der Arbeiter - Live (1983)

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Hqdefault 200323 113333

Stahlmaschinen - Live

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma