Kovic2

Kovic

Kovic

maandag 3 december 2018

maandag 3 december 2018

In Paradiso - Kelder

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

De show van Kovic is verplaatst van maandag 3 december naar donderdag 11 april 2019. Ook de aanvangsttijd en locatie zijn gewijzigd. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor 11 april of kunnen worden geretourneerd bij Ticketmaster tot 10 april 2019. Zie voor meer informatie: http://paradi.so/Ticketinfo.

-------

De opkomende Engelse singer-songwriter en producer Kovic (Mark Kovic) kreeg er vorig jaar ineens miljoenen fans bij. Zijn single 'Drown' belandde vanuit het niets op de soundtrack van de immens populaire videogame FIFA18. Het debuutalbum 'Running Underwater' is vorige maand verschenen en valt op door een contrasterende combinatie van soulvolle ballads en zomerse popsongs. Hiervoor werkte hij onder andere samen met zijn broer Ben, eveneens een groot muzikaal talent. Na succesvolle shows in Engeland is het nu tijd om ook de rest van Europa kennis te laten maken met Kovic.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Kelder

  • Kovic
Hqdefault 181002 145753

Drown

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma