Programma
Klassiek in de Loods foto 2019

Klassiek in de Loods - Kerst in Paradiso met o.a. Camerata RCO en Diamanda Dramm

Klassiek in de Loods - Kerst in Paradiso met o.a. Camerata RCO en Diamanda Dramm

dinsdag 24 december 2019

dinsdag 24 december 2019

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 21:00, Hoofdprogramma: 22:00

Early bird: €23,- (uitverkocht)
Groepsticket voor 4 personen: €89,50
incl. servicekosten
Leden 24Classics mogen op de gastenlijst
  • Programma met zitplaatsen

Bereid je voor op een warmbloedige avond waar de beste musici van Amsterdam een gat in de nacht spelen. Na het verstilde 'When I am laid in earth' van Purcell, gezongen en gespeeld door violiste Diamanda Dramm, kan de avond eigenlijk al niet meer stuk. Camerata RCO (met musici uit het Concertgebouworkest) speelt onder andere het grootse strijkkwintet van Antonin Dvorak waarvoor ze contrabassist Olivier Thiery meenemen. Componist, toetsenist en vocalist Akim Moiseenkov zorgt ervoor dat we eensgezind en samengezworen de kerstnacht in verdwijnen. Voor aanvang van het concert drink je alvast een glas warme glühwein of een ijskoud biertje. Na afloop blijven we bij elkaar zolang het gezellig is. 

Volgens traditie mag je gratis je oma meenemen en ook Maria’s (eerste naam) en zwangere vrouwen mogen gratis naar binnen. Reserveer voor hen via een mailtje naar [email protected] wel even een plekje, en let op: Maria's moeten wel zo heten bij voornaam. Dus schroom niet om je familie en je verre achterburen mee te slepen naar deze avond.

Komt allen tezamen!

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

    Route naar Paradiso

    Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

    Paradiso Programme

    Programma