Programma
King Princess Twitter

King Princess + Boyish

King Princess + Boyish

Tuesday 4 July 2023

Tuesday 4 July 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Let op: tickets worden twee dagen voorafgaand aan het concert toegestuurd per e-mail.

King Princess is het pseudoniem van singer-songwriter en producer Mikaela Straus uit Brooklyn, New York. Ze groeide op in een muzikale familie en werd op jonge leeftijd ontdekt door Mark Ronson. Ze debuteerde in 2018 met de single '1950' en scoorde hiermee meteen een wereldwijde hit. King Princess staat bekend om haar eerlijke teksten waarin thema's als haar gay- en genderqueer-identiteit naar voren komen.

Op het moment van schrijven is King Princess pas 24 jaar oud, maar bracht ze twee succesalbums uit, speelde ze op festivals als Glastonbury en Lollapalooza en mag ze megasterren als Harry Styles en Taylor Swift tot haar fans rekenen. King Princess speelde slechts één keer eerder in Nederland; in 2018 gaf ze een intiem concert in Tolhuistuin. Deze zomer komt ze terug naar Nederland voor een show op het uitverkochte festival Down The Rabbit Hole en is ze enkele dagen later te zien in de Grote Zaal van Paradiso.

Support act: Boyish

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • King Princess
King Princess - 1950

King Princess

1950

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma