Kiefer

Kiefer

Kiefer

Thursday 10 February 2022

Thursday 10 February 2022

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van Kiefer is verplaatst naar 11 juni 2022. Gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

Kiefer Shackelford is een jazzpianist en elektronische muziekproducer uit Los Angeles. Na zijn studie aan het conservatorium bracht hij in 2017 in eigen beheer debuutalbum ''Kickinit Alone’’ uit. In zijn producties slaat hij een brug tussen genres als hiphop, jazz, soul, funk en house, maar hoor je tevens zijn klassiek getrainde oor en invloeden van legendarische jazzmuzikanten als Herbie Hancock and Bill Evans terug. De release van zijn debuutalbum gooide hoge ogen bij fans, critici en collega-muzikanten wereldwijd: zo tekende Kiefer een platencontract bij het iconische hiphoplabel Stones Throw en stonden de afgelopen jaren artiesten als Anderson .Paak, Kaytranada, Moses Sumney en SiR in de rij om met hem samen te mogen werken. In 2018 bracht hij zijn tweede album ''Happysad''  uit en een jaar later opvolger ''Superbloom''. 

Line-up

Club

  • Kiefer
Op 10 februari staat Kiefer in Paradiso Noord in Amsterdam. Koop hier je officiële tickets.

Kiefer

Kiefer - Boiler Room

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma