Programma
Kelly Lee Owens website

Kelly Lee Owens

Kelly Lee Owens

Monday 6 December 2021

Monday 6 December 2021

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van Kelly Lee Owens op 6 december 2021 is afgelast. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd. Algemene informatie over afgelaste programma’s is te vinden op www.paradi.so/Ticketinfo.

Zangeres en producer Kelly Lee Owens staat bekend om haar eigenzinnige, maar dansbare combinatie van donkere techno en popinvloeden. Drie jaar na het uitkomen van haar titelloze debuutalbum in 2017 bracht de Welshe songwriter de opvolger ‘Inner Song’ uit, die lovend werd onthaald door media als Pitchfork, NME en de Volkskrant. Hiernaast werkte ze de afgelopen jaren samen met componist en producer Jon Hopkins en maakte ze remixes voor Björk en St. Vincent. Ook zijn op haar meest recente album de vocalen van landgenoot John Cale te horen in het nummer ‘Corner of My Sky’.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Kelly Lee Owens
Hqdefault 201203 200448

Kelly Lee Owens

On

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Hqdefault 201203 200448 1

Kelly Lee Owens ft. John Cale

Corner Of My Sky

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma