Programma
Kate Nash website

Kate Nash

Kate Nash

zaterdag 15 mei 2021

zaterdag 15 mei 2021

In Paradiso - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

(English info below)
Nederlands:
Het concert van Kate Nash kan niet doorgaan op de geplande datum in verband met het uitstellen van de Europese tournee. Om die reden is het concert verplaatst naar donderdag 12 mei 2022. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie. 
English:
The May 15th, 2021 concert of Kate Nash can’t take place, due to the artist’s postponement of her European tour. Therefore, the concert is rescheduled to Thursday, May 12th, 2022. The location and times have not changed. Bought tickets remain valid for the new date of the concert. All ticket buyers will receive an e-mail with details shortly.

======

In 2007 bestormde de toen twintigjarige Kate Nash de Nederlandse hitlijsten met de single ‘Foundations’. Het bijbehorende album ‘Made of Bricks’ scoorde dankzij de geniale, gekke popliedjes met brutale teksten goed in heel Europa en Amerika. Op haar opvolgers ‘My Best Friend is You’ en ‘Girl Talk’ brak de zangeres uit Londen met haar eerdere werk; zowel haar zang als haar muziek kregen een hoekiger en scherper geluid, met duidelijke invloeden van neo-soul en indierock. In 2018 greep ze met het uitbrengen van haar meest recente plaat terug op de popsound van haar doorbreektijd, maar dan met opvallend meer synths. Zo blijkt dat Kate Nash zo’n artiest is die zichzelf opnieuw uit kan blijven vinden, zonder haar roots uit het oog te verliezen.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Kate Nash
Hqdefault 200604 172143

Kate Nash

Foundations

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Hqdefault 200604 172143 1

Kate Nash

Life in Pink

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma