Programma
KALI UCHIS Approved Photo 1

Kali Uchis

Kali Uchis

donderdag 30 november 2017

donderdag 30 november 2017

In Paradiso - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Helaas is het concert van Kali Uchis afgelast. Het management liet het onderstaande weten:

Due to recording commitments, we unfortunately have to postpone the European tour until further notice. Your tickets will still be valid at the next show, new date coming soon.


Kali Uchis houdt ervan om alles in eigen handen te hebben; naast het zingen van haar nummers schrijft ze haar eigen teksten, produceert ze, en maakt ze haar eigen artwork voor de covers. 

In 1994 werd ze geboren in Colombia, maar verhuisde al redelijk snel naar Virginia (VS), en groeide daar als tiener op. Hier leerde ze onder andere piano en saxofoon spelen, en dook ze al snel de studio in. 

Binnen 3 jaar na het uitbrengen van haar eerste mixtape in 2012, stond Kali Uchis al in de studio met Goldlink, Snoop Dogg, Tyler The Creator, Kaytranada, Diplo, en nog een handjevol andere producers. 

Kali Uchis liet in mei weten dat haar debuutalbum er snel aan komt, en liet een single met Jorja Smith los. We hopen snel meer te weten betreft de release van haar album! 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Kali Uchis
Tyrantkali

Tyrant

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma