Programma
Juste Debout

Juste Debout

Juste Debout

zondag 4 februari 2018

zondag 4 februari 2018

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 11:30, Zaal sluit: 03:00, Hoofdprogramma: 13:00

Kinderen t/m 8 jaar gratis

Klik hier voor een combiticket House Dance Forever (3 febr) en Juste Debout (4 febr). Registratie voor deelname is tussen 11.30-13.00 uur. De minimum leeftijd voor deelname is 12 jaar.

Juste Debout is een internationale danscompetitie met voorrondes in verschillende wereldsteden, waaronder Amsterdam, en een grote finale in Parijs voor een publiek van ruim 20.000 liefhebbers. Verwacht in Paradiso dan ook dansers van over de hele wereld die zich in Nederland willen plaatsen voor de eindstrijd in Parijs. De Juste Debout voorronde in Amsterdam kent dit jaar competities in vijf categorieën: popping (2 vs 2), locking (2 vs 2), house (2 vs 2), hip hop (2 vs 2) en experimental.

Jury:
Hip hop (2 vs 2): Dedson (FR)
House (2 vs 2): Ricky Soul (UK)
Popping (2 vs 2): Rashaad (US)
Locking (2 vs 2): Tash (CA)
Experimental (solo)

DJs:
Yugson Hawks, Chocolate Brown, Lucas Benjamin, Steve Veusty, Rob Manga & Nobunaga

Host: John Agesilas

Juste Debout betekent in het Frans ‘gewoon staan’ en ontstond in 2001 vanuit de behoefte ‘staande’ urban dansvormen als popping, locking, house dance en hiphop new style een eigen competitie te geven. Ruim tien jaar later is Juste Debout uitgegroeid tot het grootste dansevenement ter wereld dat, op zijn minst in Frankrijk, live uitgezonden wordt.

Juste Debout Holland wordt georganiseerd door Summer Dance Forever

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  Juste debout thumb
  Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

  Route naar Paradiso

  Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

  Paradiso Programme

  Programma