Programma
Judy Blank

Judy Blank

Judy Blank

woensdag 17 februari 2021

woensdag 17 februari 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:00

  • Programma met zitplaatsen

NL: Het concert van Judy Blank in Paradiso is verplaatst naar 4 december 2021. Alle tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Alle kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

ENG: The Judy Blank concert at Paradiso is postponed to December 4, 2021. All tickets remain valid for the rescheduled date. All ticket buyers will receive an email with more information. 

Judy Blank
De Utrechtse singer-songwriter Judy Blank vertrok in 2018 naar Nashville, waar ze de studio in dook met producer Chris Taylor (Elle King, Miranda Lambert, Rival Sons). Het resultaat is debuutalbum 'Morning Sun', waarop een eigenzinnige mix van indiefolk, rootsy gitaarwerk en rock ‘n roll te horen is. Hierna ging het alleen maar bergopwaarts voor de singer-songwriter: ‘Mary Jane’ werd uitgeroepen tot Topsong op Radio 2 en folkballad ‘1995’ kreeg zelfs lof van Elton John. De afgelopen jaren legde Blank vele pelgrimstochten af naar de Verenigde Staten, waar ze geïnspireerd raakte door folkhelden uit de jaren ’70 als Gram Parsons en Joni Mitchell, maar ook nieuwere artiesten als Big Thief, Hiss Golden Messenger en Julia Jacklin. In september stond ze als eerste Nederlandse act ooit op Americana Fest in Nashville, het grootste showcasefestival in het genre. Inmiddels in Blank weer terug in Nederland en bracht vorig jaar de EP ‘Morning After’ uit, kort daarna won zij op Eurosonic Noorderslag de prestigieuze popstipendium van het Cultuurfonds. Eind dit jaar verschijnt tevens het laatste deel van de Morning-trilogie: The Morning Tapes en begin 2021 zie je haar in Paradiso.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Judy Blank
Judy Blank - Oh Honey

Judy Blank

Oh Honey

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Coronamaatregelen

We hebben uitgebreide veiligheidsmaatregelen getroffen om Paradiso gereed te maken voor kleinschalige concerten en programma’s. Zo hebben we plek voor maximaal 260 bezoekers en hebben we speciale looproutes aangelegd, zodat iedereen anderhalve meter afstand van elkaar kan houden. 

Van het Sugar Mountain blog:

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma