Programma
Peggy2 26 copy

JPEGMAFIA

JPEGMAFIA

donderdag 12 maart 2020

donderdag 12 maart 2020

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van JPEGMAFIA in Paradiso Noord wordt verplaatst naar zaterdag 27 juni 2020. Het tijdstip en de locatie zijn niet gewijzigd. Reeds gekochte kaarten blijven geldig of kunnen geretourneerd worden. Ticketkopers ontvangen hierover een e-mail. Voor meer informatie zie deze pagina: www.paradi.so/Ticketinfo.
----------
JPEGMAFIA is een activistische, excentrieke rapper uit de VS. Hij groeide op in New York, als kind van Jamaicaanse ouders. Als tiener verhuisde hij naar Alabama, alwaar hij in het alledaagse leven te maken kreeg met een agressieve vorm van racisme die hij nog niet eerder had ervaren. Hij vond zijn heil in de militante nummers van Ice Cube - een raplegende die hij altijd al bewonderde. Het inspireerde hem om zelf muziek te gaan maken en in 2015 bracht hij zijn eerste nummers uit. Volgens hemzelf was dat een directe reactie op wat hij zag gebeuren in de straten van Baltimore tussen burgers en politie. Nummers als 'Mask on the Masters' en 'Cops are the Target' bevatten groezelige vocalen en experimentele beats die zijn woede uitdragen. 

Zijn doorbraakalbum 'Veteran', dat vorig jaar werd uitgebracht, neemt de luisteraar mee op een reis door het persoonlijke leven van JPEGMAFIA. In september van dit jaar kwam 'All My Heroes Are Cornballs' uit, het veelgeprezen vervolg dat zich in het nu afspeelt en bol staat van politieke commentaren. Ook de muziekindustrie moet het ontgelden op zijn nieuwe plaat, want JPEGMAFIA realiseert zich pas sinds kort dat een hoop personen waar hij voorheen fan van was, in werkelijkheid teleurstellend en oneerlijk zijn. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • JPEGMAFIA
Hqdefault 191111 114831

JPEGMAFIA - 1539 N. Calvert

Hqdefault 191111 114831 1

JPEGMAFIA - Jesus Forgive Me, I Am A Thot

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma