Programma
Jools Holland M Mc C 03 0117

Jools Holland & His Rhythm & Blues Orchestra

Jools Holland & His Rhythm & Blues Orchestra

zaterdag 14 april 2018

zaterdag 14 april 2018

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

In zijn tv-show ‘Later… With Jools Holland’ biedt Jools Holland al 25 jaar vele artiesten een podium maar het zelf spelen zal hij waarschijnlijk nooit kunnen laten. Niet zelden schuift Jools Holland, begaafd blues- en boogie-woogie pianist, tijdens zijn shows even achter de piano. Ook keert hij jaarlijks met zijn befaamde Rhythm & Blues Orchestra, dat uit minstens twintig muzikanten bestaat, terug naar Paradiso, voor een tot in de puntjes verzorgde avond vol soul, blues, ska, jazz, pop en natuurlijk boogie-woogie.

Eind 2016 verscheen een compilatie-album met veel van de duetten die Jools samen met Ruby Turner heeft gedaan. Naast Ruby zelf sluiten deze keer ook onder anderen Marc Almond, Beth RowleyGilson Lavis en Louise Marshall aan als gastvocalisten.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Jools Holland
Jools Holland M Mc C 02 0069
Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma