Programma
John Grant website

John Grant

John Grant

maandag 7 december 2020

maandag 7 december 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Dit is een programma met zitplaatsen // Programme with seating only
  • Programma met zitplaatsen

(English info below)
Nederlands:
Het concert van John Grant op 7 december 2020 is nogmaals uitgesteld en vindt nu plaats op zondag 19 september 2021. Let op: dit concert zou in eerste instantie op 22 april 2020 plaatsvinden. Alle gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum in 2021. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.
English:
The December 7th, 2020 show of John Grant had to be rescheduled again, the concert will now take place on Sunday, September 19th, 2021. Please note: this concert was initially scheduled on April 22nd, 2020. All bought tickets remain valid for the new date in 2021. All ticket buyers will receive an e-mail with details shortly.

=============

De Amerikaanse zanger en muzikant John Grant is in staat om met zijn diepe baritonstem en bijzondere bereik grote emoties op te roepen bij zijn luisteraars. In zijn seventies popnummers vol strijkers en synths belicht hij zijn depressie en drugsgebruik met prachtig gezongen teksten. Voorafgaand aan zijn solocarrière stond Grant een paar jaar aan kop van de countrypopband The Czars, daarna vertrok hij naar New York om te spelen met Midlake en The Flaming Lips.

Inmiddels is het alweer tien jaar geleden dat zijn eerste, veelgeprezen soloalbum ‘Queen Of Denmark’ uitkwam op het platenlabel Bella Union. Zijn aankomende reeks concerten staat deels in het teken van dit jubileum, maar is ook een vervolg op de succesvolle tournee rondom zijn goed ontvangen vierde album ‘Love Is Magic’ uit 2018. Tijdens zijn concert in Paradiso speelt Grant uitgeklede versies van zijn nummers, bijgestaan door pianist Chris Pemberton.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • John Grant
Hqdefault 200406 171152

GMF

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Hqdefault 200406 171152 1

Preppy Boy

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma