Programma
Jhene approved

Jhené Aiko + DJ Emanuelle Vos

Jhené Aiko + DJ Emanuelle Vos

zondag 11 februari 2018

zondag 11 februari 2018

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 20:30

  • Beperkt aantal tickets per persoon

De Amerikaanse zangeres startte haar carrière in 2002 met de jongens van B2K, en zou snel daarna debuteren met een solo project. Tot iedereens grote spijt is daar destijds niks van gekomen, en liet het zich tot 2011 wachten tot Jhené Aiko haar "Sailing Souls" project uitbracht met bijdrages van onder andere Kanye West en Drake. 

Inmiddels heeft Jhené Aiko samen met rapper Big Sean een album uitgebracht in 2016, een top 10 hit gehad met Omarion, en niet lang geleden haar tweede solo album "Trip" uitgebracht. 

Zelf zegt Jhené haar invloeden uit legendes 2Pac, Brandy, Kid Cudi Eminem, Kendrick Lamar en Aaliyah te halen. De zangeres staat in februari in Paradiso Noord! 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Jhené Aiko
  • Avonlea
Jhene thumb

While We're Young

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma