Programma
Persfoto Jett Rebel

Jett Rebel

Jett Rebel

zaterdag 17 december 2022

zaterdag 17 december 2022

In Bitterzoet

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:00

Vanwege de enorme vraag naar tickets voor het concert van Jett Rebel op 17 december 2022 in Bitterzoet is er een extra concert bevestigd op 18 december 2022.

Rasmuzikant Jelte Tuinstra oftewel Jett Rebel brak met de release van zijn debuutalbum 'Venus & Mars' uit 2014 met hierop hits als 'Tonight' en 'Louise' landelijk door. Sindsdien is de sneltrein die Jett Rebel heet niet tot stilstand gekomen: hij won een Edison, meerdere 3FM Awards en trekt al jaren met zijn ijzersterke liveband door stad en land. Zeer recent stond hij nog in de Grote Zaal van Paradiso met zijn PRE-APOCALYPSE PARTY TOUR. In december komt hij terug naar Amsterdam voor een klein, intiem concert in Bitterzoet. Dit keer echter als One Man Band. Alle instrumenten bespeeld door één en dezelfde persoon, maar wel met dezelfde intentie als altijd: “Stil blijven staan is geen optie” aldus Jelte.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • Jett Rebel (solo)
Jett Rebel - Love Right Now

Jett Rebel

Love Right Now

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma