Programma
Paradiso

Jett Rebel - RebelFest

Jett Rebel - RebelFest

woensdag 30 december 2015

woensdag 30 december 2015

Een dag eerder dan wettelijk toegestaan steekt Jett Rebel muzikaal vuurwerk af. Op 30 december sluit hij voor de tweede maal een uiterst succesvol jaar af met een optreden in Paradiso. Ditmaal niet alleen, maar samen met vijf muzikale vrienden. Paradiso's kelder, kleine zaal en grote zaal krijgen elk een eigen sfeer en invulling. Overal valt iets te zien en te horen die avond. Zelf sluit Jett Rebel knallend af met een volledig concert.

Vorig jaar stond de 24-jarige alleskunner op dezelfde datum in Paradiso, toen als slotakkoord van zijn uitverkochte Tour D’Amour. Dit jaar organiseert Jett Rebel zijn eigen festival: Rebelfest. Naast een volwaardig optreden van Jett en zijn band (vorig jaar duurde zijn show meer dan twee uur!) krijgen vijf Nederlandse acts de kans zich te presenteren: IX, Bells Of Youth, Amber Gomaa, Echo Movis en Willem Wits. Zo wordt 2015 met zes energieke optredens uitgeluid en 2016 verwelkomd - een jaar waarin alle artiesten die op Rebelfest spelen nadrukkelijk van zich zullen laten horen. 

Jett Rebel debuteerde in 2013 met de EP's Venus en Mars, in 2014 verscheen debuutalbum Hits For Kids en in 2015 de live-registratie Tight Like A Baby Tiger. Inmiddels speelde de als Jelte Tuinstra geboren Jett Rebel op meer dan 100 festivals, waaronder Pinkpop, Lowlands, Sziget, North Sea Jazz en verkocht de Heineken Music Hall uit. Rebelfest is de opmaat naar zijn nieuwe album dat begin 2016 verschijnt en een volgend, ongetwijfeld druk festivalseizoen.

Paradiso Programme

Programma