Programma
Foto Neve

Jef Neve

Jef Neve

Saturday 10 March 2018

Saturday 10 March 2018

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit is het verplaatste concert van 23 september 2017. Kaarten gekocht voor dat concert zijn geldig voor dit optreden of kunnen geretourneerd worden via https://klantenservice.ticketm...

De Belgische pianist Jef Neve heeft zich opgewerkt tot de absolute top in de jazz. Hij wordt in één adem genoemd met zijn wereldberoemde landgenoten Toots Thielemans en Philip Catherine. Neve brengt op het podium een volwaardige band inclusief strijkkwartet samen voor een optreden met composities van het album Spirit Control.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Jef Neve
Maxresdefault 170627 205517

Spirit Control (Live @TivoliVredenburg)

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma