6d8ee08f Jamie Webster Days Unknown Aug 2021 1

Jamie Webster + Brooke Combe

Jamie Webster + Brooke Combe

zaterdag 13 augustus 2022

zaterdag 13 augustus 2022

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

De Liverpoolse singer-songwriter Jamie Webster zit nooit zonder inspiratie. Je herkent zijn muziek door zijn onmisbare accent, die hand in hand gaat met de folkrock die hij schrijft over verhalen uit het dagelijkse leven.

Hij begon zijn carrière met optredens in pubs, maar is inmiddels uitgegroeid tot een clublegende van Liverpool door verschillende optredens tijdens voetbalevenementen. Dit bracht hem precies de boost die zijn muziekcarrière nodig had: Websters eerste single 'Weekend in Paradise' was een onmiddellijke hit. De afgelopen tijd zag hij hoe de wereld steeds iets vreemder werd, en zo verwerkte hij elke rare wending tot zijn nieuwste album 'Moments', dat dit jaar uitkwam.

Support: Brooke Combe

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Jamie Webster
  • Brooke Combe
Hqdefault 220419 164721

Jamie Webster

Going Out

Misschien vind je dit ook leuk

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma