Jameswatts 1

James Watss

James Watss

25 Oct 2018

25 Oct 2018

Paradiso

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Op donderdag 25 oktober staat r&b zanger James Watss met een nieuwe live show én band in Paradiso. Na zijn vorige projecten ‘Patience’ en ‘JOY’ bracht James onlangs zijn nieuwste EP ‘DREAM’ uit. ‘Met DREAM wil ik laten zien dat jouw dromen ook uit kunnen komen. Dromen is de krachtigste tool om je ambities realiteit te maken. In het maakproces van deze EP heb ik mijn neef verloren waar ik heel close mee was. Dit heeft mij laten realiseren dat het leven heel kort kan zijn en je moet durven dromen. Daarom draag ik deze EP op aan hem’.

Op zijn debuut EP ‘Patience’ stond ook zijn hitsingle ‘Laten Gaan’. Een jaar later kreeg hij op zijn verjaardag een gouden plaat voor deze track. ‘JOY’ volgde in 2017. In de tussentijd zat James Watss niet stil. Naast het maken van muziek stond hij ook in het voorprogramma van Lil Kleine tijdens zijn ALLEEN tour, ging hij daarnaast mee op tour met Sef en was hij onder andere te zien tijdens Encore Festival. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Paradiso: Bovenzaal

  • James Watss
Hqdefault 180918 120557

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma