Paradiso

Jacob Collier

Jacob Collier

1 Feb 2017

1 Feb 2017

Het verplaatste optreden van 21 november. Reeds gekochte kaarten blijven geldig.

Locatie: Paradiso Noord. Adres: IJpromenade 2, Amsterdam Noord. Hier kun je alleen pinnen. Je kunt ook eten in Paradiso Noord: bij restaurant THT.

Tijdens zijn eerste Nederlandse optreden afgelopen editie van North Sea Jazz festival baarde het Londense multi-talent Jacob Collier opzien met zijn inventieve optreden waarbij hij in zijn eentje klinkt als een volledige band. Een nieuwe jazz-messias is opgestaan, aldus The Guardian. De jonge zanger en multi-instrumentalist bouwt zijn liedjes laag voor laag op en die klinken als een eigenzinnige combinatie van jazz, beatbox, folk, soul, triphop en zelfs klassieke muziek. Hierbij laat Jacob Collier ook ruimte voor improvisatie. Grootheden als Quincy Jones, Herbie Hancock en Pat Metheny zijn al fan. Dit is zijn enige concert in Nederland. 

Super-Sonic Jazz presenteert in Paradiso spannende en vernieuwende artiesten, die met een jazz-benadering diverse muzikale invloeden laten samenkomen: van electronica tot Afrikaanse grooves, klassiek, soul en hiphop. Denk aan nieuwe mengvormen, nieuwe experimenten en nieuwe helden als onder meer Kamasi Washington, Hiatus Kaiyote en artiesten uit de Brainfeeder-stal van Flying Lotus. Blijf op de hoogte via Facebook, volg de Spotify playlist en meld je aan voor de nieuwsbrief.

Paradiso Programme

Programma