Jack and the Weatherman Website Paradiso

Jack and the Weatherman

Jack and the Weatherman

Friday 4 February 2022

Friday 4 February 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 18:30, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van Jack and the Weatherman is verplaatst naar 26 januari 2023. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

Jack and the Weatherman, oftewel Berry ‘Jack’ Krikken en Sebastiaan ‘Weatherman’ Weerman, zijn oude schoolvrienden van elkaar uit Emmen. Bij toeval liepen ze elkaar jaren later weer tegen het lijf in Haarlem en voilà, Jack and the Weatherman werd geboren. De muziek van het duo klinkt als vrolijke, zonnige folkpop, geïnspireerd door artiesten als Jason Mraz, Milky Chance en The Lumineers, maar vooral ook door het leven, de zon en de Haarlemse surfcultuur. In 2018 bracht Jack and the Weatherman hun debuutalbum ‘The Lucky Ones’ uit, die goed werd ontvangen in binnen- en buitenland en inmiddels miljoenen keren is gestreamd op Spotify. Voor 2020 staat er een nieuw album op de planning, wat in februari 2022 wordt gevierd met een release show in de grote zaal van Paradiso. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Jack and the Weatherman
Jack and the Weatherman - Closer

Jack and the Weatherman

Closer

Jack and the Weatherman - Live

Jack and the Weatherman

Live

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma