Programma
Jmascis

J Mascis + Bhajan Bhoy

J Mascis + Bhajan Bhoy

Monday 8 July 2019

Monday 8 July 2019

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 21:00

J Mascis kennen we natuurlijk als frontman van de invloedrijke indierockband Dinosaur Jr., maar ook als producer en filmcomponist is de beste man al jaren actief. Daarnaast gooit J Mascis hoge ogen als soloartiest. Sinds zijn eerste eigen release 'Martin + Me' verschenen er nog zeven, waarvan de laatste drie op het gerenommeerde Sub Pop-label. Afgelopen jaar verscheen opnieuw een parel, 'Elastic Days'. Verwacht geen overvloed aan overstemde gitaren als bij Dinosaur Jr., want J Mascis solowerk is een stuk subtieler. De onmiskenbare stem van de Amerikaan en - voornamelijk - akoestische gitaar zorgen keer op keer voor kippenvel.

Voorprogramma: BHAJAN BHOY
De Britse multi-instrumeltalist Ajay Saggar is de afgelopen 30 jaar betrokken geweest bij verschillende prestigieuze bands als 'Dandelion Adventure', 'King Champion Sounds' en 'The Common Cold'. Recentelijk is de muzikant begonnen met zijn soloproject 'Bhajan Bhoy'. De Engelsman is er wederom in geslaagd een rustige en etherische soundscape te produceren waarin de luisteraar zich kan onderdompelen en stroomafwaarts kan drijven (denk aan Popol Vuh, John Fahey, Grouper of Robin Guthrie).

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • J Mascis
  • BHAJAN BHOY
Hqdefault 190315 132554

J Mascis

Elastic Days

Hqdefault 190315 132554 1

J Mascis

Full Performance (Live on KEXP)

Hqdefault 190315 132554 2

J Mascis

Is It Done

Hqdefault 190617 130311

Bhajan Bhoy

Kings Mountain

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma