Programma
JI Press Photo 1

J.I. ‘Young and Restless Baby Don’ + Bully

J.I. ‘Young and Restless Baby Don’ + Bully

Tuesday 31 January 2023

Tuesday 31 January 2023

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van J.I. in Tolhuistuin op dinsdag 31 januari 2023 is verplaatst naar zaterdag 18 maart 2023 in Tolhuistuin. De aanvangstijd is niet aangepast. Alle gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

J.I. is een rapper, zanger en songwriter uit Brooklyn, New York. Na een deelname aan Jermaine Dupri's 'The Rap Game' en het uitbrengen van zijn eerste twee mixtapes 'Hood life Krisis Vol. 1 en Vol 2' brak hij door met zijn track 'Need Me' die inmiddels 350 miljoen streams heeft aangetikt. Met zijn eerlijke lyrics en eigen unieke stijl die wordt omschreven als 'Brooklyn Drill', heeft hij in zowel de Verenigde Staten als het Verenigd Koninkrijk een grote aanhang opgebouwd. 


Support: Bully

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • J.I.
  • Bully
J.I. - Need Me

J.I.

Need Me

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma