JI Press Photo 1

J.I. ‘Young and Restless Baby Don’ + Bully

J.I. ‘Young and Restless Baby Don’ + Bully

31 jan 2023

31 jan 2023

Tolhuistuin

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van J.I. in Tolhuistuin op dinsdag 31 januari 2023 is verplaatst naar zaterdag 18 maart 2023 in Tolhuistuin. De aanvangstijd is niet aangepast. Alle gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

J.I. is een rapper, zanger en songwriter uit Brooklyn, New York. Na een deelname aan Jermaine Dupri's 'The Rap Game' en het uitbrengen van zijn eerste twee mixtapes 'Hood life Krisis Vol. 1 en Vol 2' brak hij door met zijn track 'Need Me' die inmiddels 350 miljoen streams heeft aangetikt. Met zijn eerlijke lyrics en eigen unieke stijl die wordt omschreven als 'Brooklyn Drill', heeft hij in zowel de Verenigde Staten als het Verenigd Koninkrijk een grote aanhang opgebouwd. 


Support: Bully

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • J.I.
  • Bully
J.I. - Need Me

J.I.

Need Me

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (eerder bekend als Paradiso Noord) is gevestigd op IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Let op: voor clubnachten wordt er een andere ingang gebruikt. Je kunt dan naar binnen via Buiksloterweg 5c en dat bevindt zich aan de achterzijde van het gebouw. Verder kun je in het hele gebouw, dus ook het restaurant, alleen maar met een pinpas/creditcard kunt betalen. Ten slotte is het ook mogelijk om voor het concert een hapje te eten in het restaurant. 

Paradiso Programme

Programma