Programma
Db4fb196 757e 42f1 aaa2 4f28254c8787

Interpol + Dust

woensdag 30 oktober

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Wachtlijst

Ticket € 50,40

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Dit programma is uitverkocht. Meld je aan voor de wachtlijst. Je kunt hier ook je gekochte ticket verkopen aan iemand op de wachtlijst. Meer info.
Tickets zijn vanaf twee dagen voor het programma te downloaden via je account.

Ter ere van het 20-jarig bestaan van 'Antics', zal Interpol deze avond hun baanbrekende album volledig spelen in Paradiso.

Uitgebracht in 2004, bevestigde 'Antics' Interpols positie als één van de meest invloedrijke bands van hun generatie. De donkere, atmosferische landschappen van Daniel Kessler en Samuel Fogarino, in combinatie met frontman Paul Banks' kenmerkende baritonstem, hebben sterke tracks voortgebracht zoals 'Slow Hands', 'Evil' en 'C'mere'.

Opgericht in New York City, wist Interpol al snel indruk te maken met hun unieke mix van post-punk, shoegaze en darkwave-invloeden. Het debuutalbum, 'Turn On The Bright Lights', een groot succes, betekende dat de band zich vestigde als een belangrijke kracht in de alternatieve muziek. Gedurende hun carrière heeft Interpol zeven veelgeprezen studioalbums uitgebracht, waaronder 'The Other Side Of Make-Believe' in 2022, en wereldwijd meer dan een miljoen platen verkocht.

Support: dust

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Interpol
  • dust

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma