Microsoft Teams image 6

indiesleaze

indiesleaze

28 okt 2022

28 okt 2022

Paradiso

Zaal open: 23:30, Hoofdprogramma: 23:30

indiesleaze is je nieuwe favoriete clubnacht, met de beste indie, new wave, post-punk en pophits. Kom dansen met dj Charlie Avalon op nummers van o.a. Amyl & The Sniffers, Caroline Polachek, Yard Act, Harry Styles, Arlo Parks, Sleaford Mods, Working Men's Club, L'Imperatrice, Wet Leg en Clairo. 

+ live in concert: LYNKS, die je opzwepende queer bangers voorschotelt, compleet met dansers en al.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Paradiso: Grote Zaal

  • Lynks
  • Charlie Avalon

Lynks

Lynks zou zomaar eens de grootste entertainer van het moment kunnen zijn. Op de plaat klinken hun tracks als mega catchy, maar nog beter is het de queer-act met eigen ogen te aanschouwen. Het is zelfverzekerd, verrassend en enorm opzwepend. En dan hebben we het nog niet over de fantastische leren outfits en bijbehorend masker gehad.

Charlie Avalon

Charlie Rombach en Avalon Peters vonden elkaar in hun gezamenlijke en soms juist hele uiteenlopende muzieksmaak. Dit resulteerde in een prachtige samenwerking, met het bijzonder creatief getitelde Charlie Avalon als eindresultaat. Je nieuwe lievelingsmuziek wordt afgewisseld met je all-time favourites en een vleugje ‘je ne sais quoi’. Tel daar de aanstekelijke energie van het duo bij op et voilà.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma