Programma
Ibrahim Maalouf 2

Ibrahim Maalouf

Ibrahim Maalouf

zondag 10 november 2019

zondag 10 november 2019

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

LET OP: 46 tickets uit zwarthandel ongeldig gemaakt. Bekijk dit bericht voor meer informatie.

De Frans-Libanese trompettist en componist Ibrahim Maalouf komt in het kader van zijn ‘S3NS’ tournee naar Paradiso. Maalouf is een van ’s werelds grootste jazzmuzikanten en slaat op virtuoze wijze een brug tussen jazz, Arabische en klassieke muziek. Later dit jaar brengt hij zijn langverwachte elfde studioalbum ‘S3NS’ uit. Op dit nieuwe album toont Maalouf wederom zijn veelzijdigheid: het genre-overstijgende werk is geïnspireerd door de Latijns-Amerikaanse en Afro-Caribische cultuur. In Paradiso brengt hij onder andere muziek van ‘S3NS’ ten gehore, bijgestaan door een ritmische, vijftienkoppige band. 


Dj Abdullah Geels is een veelzijdige muziekliefhebber en verzamelaar van bijzondere geluiden van over de hele wereld. Hij is oprichter en A&R van Audiomaze, Whirling Wolf, Phat Elephant Recordings en maker van de Shaman World Music Club podcasts. Gepresenteerd door Stichting Pera.


Het concert van Ibrahim Maalouf in Paradiso is uitverkocht. Maalouf is op zaterdag 9 november tevens te zien op Rockit Festival in de Oosterpoort in Groningen en op maandag 11 november in TivoliVredenburg in Utrecht. Voor beide concerten zijn nog tickets beschikbaar.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Ibrahim Maalouf
Ibrahim Maalouf - Red & Black Light

Ibrahim Maalouf

Red & Black Light

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma