Programma
Iamnotshane website paradiso

iamnotshane

iamnotshane

Friday 21 January 2022

Friday 21 January 2022

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Het concert van iamnotshane is verplaatst naar 27 juni 2022. Gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

iamnotshane is het alter ego van de uit Los Angeles afkomstige singer-songwriter Shane Niemi. Het 24-jarige talent maakt frisse elektronische pop, geïnspireerd door vernieuwende hedendaagse pop-acts als Conan Gray, Troye Sivan, half•alive en Emotional Oranges. Deze laatste band is tevens getekend op hetzelfde label als iamnotshane, Avant Garden Records. Naast zijn muziek valt Shane op door zijn toewijding aan het creëren van een compleet conceptueel kunstwerk met een duidelijke esthetische visie: zo brengt hij naast muziek ook bijzonder mooie videoclips uit. Op 21 januari 2022 zie je iamnotshane voor het eerst in Nederland in Paradiso.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • iamnotshane
iamnotshane - Feelings and How to Destroy Them?

iamnotshane

Feelings and How to Destroy Them?

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma