Programma
Hurray for the Riff Raff persfoto

Hurray For The Riff Raff + NNAMDÏ

Hurray For The Riff Raff + NNAMDÏ

Tuesday 21 May

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Inclusief daglidmaatschap

Tickets zijn vanaf twee dagen voor het programma te downloaden via je account.

Tickets zijn vanaf twee dagen voorafgaand aan het programma te downloaden via je Paradiso-account of de e-mailbevestiging.

Alynda Segarra is geboren en opgegroeid in de Bronx, New York. Op zeventienjarige leeftijd rent die weg van huis en weg van alles en iedereen. Na rond te hebben gedwaald komt Segarra tot rust in New Orleans. Hier ontstaat ook Hurray for the Riff Raff en creëert in 2016 het geprezen moderne folkalbum 'The Navigator', waarop diens Puerto Ricaanse identiteit centraal staat. Het album 'Life On Earth' uit 2022 is een nieuwe richting voor de singer-songwriter. De elf nieuwe 'nature punk' nummers over het thema van overleven zijn muziek voor een wereld in verandering - nummers over gedijen, niet alleen overleven, terwijl rampen plaatsvinden. Opvolger 'The Past Is Still Alive' klinkt als het volgende hoofdstuk; Segarra reflecteert met moderne folkrocknummers op diens leven tot nu toe waarin geen gevoel of herinnering privé lijkt te zijn.

Support: NNAMDÏ

Line-up

Club

  • Hurray For The Riff Raff
Hurray For The Riff Raff

Hurray For The Riff Raff

Resistance Rockers

Topnummers van Hurray For The Riff Raff

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma