Programma
Hudson Taylor website

Hudson Taylor

Hudson Taylor

Wednesday 30 September 2020

Wednesday 30 September 2020

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

(English info below)
Nederlands:
Het concert van Hudson Taylor op 30 september 2020 kon vanwege de coronamaatregelen niet plaatsvinden. We hebben gezocht naar een nieuwe datum, maar dat is in dit geval helaas niet gelukt. Om die reden is het programma afgelast. Ticketkopers ontvangen een e-mail met daarin meer informatie. Algemene informatie over afgelaste programma’s is te vinden op www.paradi.so/Ticketinfo.
English:
Due to COVID-19 related restrictions, the September 30th 2020 concert of Hudson Taylor had to be postponed until further notice. Together with the artist we tried to reschedule, but unfortunately we haven't been able to find a new date for this event. Therefore, this concert is cancelled. Ticket buyers will receive an e-mail with more information shortly. General info on cancelled events is available on www.paradi.so/Ticketinfo.

=============

Hudson Taylor is een Iers folkpopduo, gevormd door de singer-songwriters Harry en Alfie. In 2015 brachten ze het debuutalbum ‘Singing For Strangers’ uit, met daarop maar liefst 21 meerstemmige en toegankelijke folknummers. Het tweetal reisde de daaropvolgende jaren door binnen- en buitenland om hun aanstekelijke melodieën en opzwepende ritmes verder te verspreiden en gehoord te laten worden. Ze releasden nog een EP en mini-album, maar voor hun officiële tweede studioplaat nam Hudson Taylor de nodige tijd. ‘Loving Everywhere I Go’ komt uit op 28 februari.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Hudson Taylor
Hudson Taylor - What Do You Mean?

Hudson Taylor

What Do You Mean?

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma