Programma
Ballongezelschap Paradiso aan Zee 2019

Het Amsterdams Ballongezelschap presenteert: Welkom in Paradiso aan Zee

Het Amsterdams Ballongezelschap presenteert: Welkom in Paradiso aan Zee

zaterdag 28 december 2019

zaterdag 28 december 2019

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 21:30, Zaal sluit: 06:00, Hoofdprogramma: 21:30

  • Toegang voor 18 jaar en ouder

Het klimaat als weerstoestand is het resultaat van ons economisch klimaat, ons politieke klimaat, ons sociaal, cultureel en geestelijk klimaat. Wij zijn de makers van al die klimaten die het Grote Klimaat bepalen.

50 jaar geleden werd de Kabouterbeweging opgericht. Deze bestond uit jongeren die opgroeiden in een rotte samenleving, zoals paddenstoelen groeiend op rottend hout. Het is bekend: Kabouters en paddenstoelen laten sporen achter: van Guerilla Gardening en Fair-City tot Eco-polder Lutkemeer en Extinction Rebellion. Zij brengen het Onvoltooid Verleden van de Kabouterbeweging naar de Tegenwoordig Toekomende Tijd.

Waarde Guerilla Gardeners, Aardvrouwtjes en Aardmannetjes, Rebellen tegen Uitroeiing, Provo’s, Kabouters en Fair-City Fairies: Dit is niet het einde der tijden. Wij gaan een ander klimaat creëren. Om te beginnen in Amsterdam. Voor de 31ste keer geeft het Amsterdams Ballongezelschap vorm en inhoud aan de jaarlijkse Paradisoshow: van Hollanditis tot Sint Juttemis, van Vrijpartij tot Insektensekte tot ... Kabouterpower, ofwel de strijd tegen de Klimaat-Reus.

Verkleed je voor een beter klimaat. Dress-code: Fairy, Gnome, Goblin, Mushroom, Rebel, Insect or Alien.


Dit programma is niet vrij toegankelijk als je in het bezit bent van een 50x50 Club Paradiso pas. Ga naar http://paradi.so/50x50 voor meer informatie. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

    Route naar Paradiso

    Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

    Paradiso Programme

    Programma