Programma
Paradiso

Het Amsterdams Ballongezelschap presenteert: Alles uit de kast!

Het Amsterdams Ballongezelschap presenteert: Alles uit de kast!

woensdag 28 december 2016

woensdag 28 december 2016

Het jaarlijkse Ballonnenfeest in Paradiso trekt dit jaar alles uit kast! Het Amsterdams Ballon Gezelschap maakt een statement; ze trekt het begrip 'uit de kast' breder dan alleen seksuele geaardheid en neemt het op voor alle minderheidsgroepen die onderdrukt worden. Kom ook uit de kast en laat je innerlijke beest zien. Toon je mooiste, meest extravagante en extreme kant. Samen schapen we de gekte. Er zal worden gedanst, gefeest en genoten van het feest van het jaar zoals alleen het Amsterdams Ballongezelschap dat kan organiseren.

Al 26 jaar organiseert het Amsterdams Ballon Gezelschap (ABG) jaarlijks een show in Paradiso. Maatschappelijke onderwerpen staan er centraal met titels als Psiluminati, Hollanditis, De Werkelijke Loosheid, Het Luisterrijk, Sint Juttemis, Koning Klant, De Vrijpartij, of Zero Intolerance. De optredens zijn spektakelstukken van amateurs en professionals, vol kunst- en vliegwerk gecombineerd met poëzie, muziek en liederen; toneel waarbij ook het publiek deel uitmaakt van de performance.

Line up
Grote zaal: Afriquoi, Dj,s Charlie Stripe & Dj Lars Johansson
Kleine zaal: Jampara and the Batalion, Sinas, Open the gates & Los Calxunxos tuyos
Kelder: Dj Steffnitz, Dj Gino Lightner & Jolly Mango,s

Vanaf nu kun je voor alle nachtprogramma’s ook terecht op http://www.clubparadiso.amsterdam">www.clubparadiso.amsterdam.
Volg Club Paradiso ook via Facebook, Instagram en Twitter.

Uitsluitend toegang 18 jaar en ouder. Bij twijfel wordt legitimatie gevraagd.

Paradiso Programme

Programma