ID1055 Portra400 2 28 Credits Elias Lopez

Hermanos Gutiérrez

Hermanos Gutiérrez

donderdag 13 oktober 2022

donderdag 13 oktober 2022

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

Hermanos Gutiérrez is een tweekoppige instrumentale band bestaande uit de broers Alejandro en Estevan Gutiérrez. Onder invloed van de Latijns-Amerikaanse sound uit de jaren 50 maken de broers prachtige muziek zonder ook maar één woord te zingen. Alejandro en Estevan spelen van jongs af aan al samen en dat is dan ook te horen. Als een van hen een melodie bedenkt en er ontbreekt een geluid, dan maakt de ander het automatisch af. De muziek van de Hermanos Gutiérrez is gemaakt met liefde, passie en eerlijkheid. Het wordt een concert waarbij je heerlijk kan wegdromen en optimaal kan genieten. 

Nadat de broers in 2018 twee albums in Berlijn hadden opgenomen, vervolgden ze hun pad met de in Zwitserland opgenomen albums 'Hoy como Ayer', 'Hijos del Sol' en de singles 'Esperanza' en 'Amor Profundo'. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Hermanos Gutiérrez
Hermanos Gutiérrez - Esperanza

Hermanos Gutiérrez

Esperanza

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma