Programma
Hellmut Lotti LR

Hellmut Lotti Goes Metal

Hellmut Lotti Goes Metal

woensdag 15 januari 2025

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Ticket € 31,30

Voor leden

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

De wereldberoemde Vlaamse tenor Helmut Lotti heeft zich in zijn dertigjarige carrière al aan verschillende muziekgenres gewaagd; van Nederlandstalig tot Elvis, van soul tot klassiek en vrijwel alles daartussenin. En alles wat de Gentenaar aanraakt, verandert in goud. Zo verkocht hij meer dan 14 miljoen platen en gaf hij optredens in toonaangevende concertzalen wereldwijd.

Er was echter nog één genre wat hij nog niet had verkend: metal. Althans tot september 2022, want toen nam Helmut voor de Belgische radiozender Radio Willy de hit ‘Run To The Hills’ van Iron Maiden onder handen. De cover ging viraal en werd opgepikt tot ver buiten de Benelux. Dit succes ontging ook de organisatoren van Graspop Metal Meeting niet, één van de grootste metal-festivals ter wereld, waar hij een jaar later een gigantisch aantal fans omverblies met een ijzersterke rockperformance. 

Op 15 januari 2025 komt de Vlaamse tenor in het kader van zijn 'Hellmut Lotti Goes Metal'-tournee naar de Grote Zaal van Paradiso om zijn favoriete rockklassiekers ten gehore te brengen. Er staan onder andere nummers van bands als Kiss, Whitesnake en natuurlijk Iron Maiden op de setlist. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Helmut Lotti
Hellmut Lotti Goes Metal

Hellmut Lotti Goes Metal

I was made for lovin' you (live)

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma