Programma
Heino web

Heino

Heino

Sunday 20 December 2020

Sunday 20 December 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

NL: In verband met het coronavirus is dit concert uitgesteld naar zondag 19 december 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.
EN: This concert has been postponed to Sunday December 19th, 2021 due to the coronavirus. Bought tickets remain valid for the new date. Ticket buyers will receive an e-mail with more information.

Met zijn diepe baritonstem, blonde haren en donkere zonnebril is Heino een van de grootste cult-helden van Duitsland geworden. Zijn grootste hits variëren van zeemansliederen, marsmuziek en volkswalsen tot echte 'schlager'-krakers. Heino treedt al ruim 65 jaar op, maar stond nog niet eerder op het podium van Paradiso. Daar komt op 20 december verandering in. Zijn 'Weihnachtfest Tour' staat in het teken van de altijd gezellige decembermaand. Verwacht dan ook een kerstspecial vol toeters en bellen. Kerst is een feest voor iedereen, maar met Heino wordt het wel heel bijzonder.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Heino

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma