Programma
Headie One BTS 24th May2018 Shot By Rianna Tamara3813

Headie One

Headie One

zaterdag 25 januari 2020

zaterdag 25 januari 2020

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Please note: this show has been canceled.

Tickets buyers will receive their refund automatically via Paylogic. Head over to https://www.paradi.so/Tickets-info for more info. 

---

Het is razendsnel gegaan voor Headie One. De 25-jarige rapper groeide op in het bikkelharde Noord-Londen en liet zich op muzikaal gebied inspireren door Amerikaanse rappers zoals Future en French Montana. Hij omringde zichzelf met vrienden die net als hij een uitlaatklep nodig hadden om hun kijk op het zware bestaan in de achterbuurt uit te drukken. 

Zijn periode in de gevangenis hield hem niet tegen om bezig te zijn met het maken van UK drill - integendeel zelfs. Met zijn unieke flow en herkenbare ad libs is Headie One op dit moment één van de meest populaire Britse rappers. Dat bewees hij dit jaar met zijn optreden op Glastonbury, zijn hitsingle 'Back to Basics' en de samenwerkingen met o.a. Dave, Skepta en Stefflon Don. Het is absoluut geen man van stilzitten, want inmiddels hebben zes mixtapes het licht gezien in slechts vijf jaar tijd. Afgelopen zomer kwam zijn goed beluisterde mixtape 'Music x Road' uit en ook in 2020 zal Headie One aan de weg blijven timmeren. Op zaterdag 25 januari treedt hij op in Paradiso Noord.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Headie One
Hqdefault 191120 153208

Headie One - Both

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma