Programma
Half moon run web

Half Moon Run + Leif Vollebekk + Leif Vollebeck

Half Moon Run + Leif Vollebekk + Leif Vollebeck

donderdag 14 november 2019

donderdag 14 november 2019

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Half Moon Run bestaat uit vier uiterst getalenteerde multi-instrumentalisten uit het Canadese Montreal. De band tourde in het verleden al met bands als Mumford and Sons en Of Monsters and Men. Waar het op de eerste plaat ‘Dark Eyes’ vooral draaide om folky harmonieën en psychedelische arrangementen komt op de tweede plaat ‘Sun Leads Me On’ de experimenteerdrift van de band wat duidelijker naar voren. Het nieuwe album is in de maak en daar gaan we de komende tijd vast meer van horen. Voor liefhebbers van Band Of Horses, Fleet Foxes en Arcade Fire.

Voorprogramma: Leif Vollebekk

Half Moon Run werkt samen met PLUS1 waardoor er 1 euro van ieder ticket naar organisaties zal gaan die communties helpen die het nodig hebben. Half Moon Run has partnered with PLUS1 so that 1 euro from every ticket will go to organizations bringing dignity, equity, and access to communities who need it.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Half Moon Run
  • Leif Vollebekk
Hqdefault 190314 111124

Call Me In The Afternoon

Hqdefault 190314 111124 1

Full Circle

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma