Green Tea Peng website2

Greentea Peng

Greentea Peng

vrijdag 9 april 2021

vrijdag 9 april 2021

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

(English info below)
Nederlands:
Het concert van Greentea Peng is verplaatst naar woensdag 8 december 2021. Let op: het concert vindt nu plaats in Paradiso Noord, hierdoor is de aanvangstijd gewijzigd. Alle gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum en de nieuwe locatie. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd.
English:
The concert of Greentea Peng is rescheduled to Wednesday, December 8th, 2021. Please note: the concert is relocated to Paradiso Noord and therefore, the time schedule has changed. All bought tickets remain valid for the new date and the new location. Ticket buyers who have purchased a ticket directly via our website will receive more information through e-mail.

====

Greentea Peng is het intrigerende alter ego van de Zuid-Londense Aria Wells. De snel opkomende artiest maakt momenteel furore met haar lo-fi, psychedelische r&b en lome, rauwe stemgeluid. Zo ging ze in haar nog jonge carrière op tour met Neneh Cherry, werkte ze samen met The Streets en is ze te horen op de soundtrack van de succesvolle serie I May Destroy You. Het gebeurde allemaal nadat ze in 2018 debuteerde met haar soulvolle EP ‘Sensi’, die ze in samenwerking met producer Earbuds (Slowthai) maakte. Het jaar daarop kwam ze terug met een frisser en brutaler geluid, te horen op tweede EP ‘RISING’. Tussendoor releasede ze ook nog even haar hitsingle ‘Downers’, waarmee ze een meer dan overtuigend optreden bij muziekplatform COLORS gaf.

BBC's Sound of 2021
Ieder jaar selecteert BBC tien veelbelovende artiesten voor de gerenommeerde lijst Sound of..., en dit betekent veelal een flinke carrière-boost of grote doorbraak in het daaropvolgende jaar. O.a. Adele (2008), Stormzy (2015) en Billie Eilish (2018) werden in voorgaande jaren genomineerd. Naast artiesten als Girl In Red en Alfie Templeman heeft ook Greentea Peng een mooi plekje op de lijst van 2021 gekregen.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Greentea Peng
Hqdefault 201028 151535

Greentea Peng

Downers

Hqdefault 201028 151535 1

Greentea Peng

Hu Man

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma