Programma
Paradiso

Gouden Kabouter - The Musical - Awards

Gouden Kabouter - The Musical - Awards

maandag 19 maart 2012

maandag 19 maart 2012

De nominaties voor de 16de Gouden Kabouter Awards zijn bekend! In 21 categorieën vechten 111 kandidaten om het privilege om op maandag 19 maart thuis te komen met een kleine gouden rakker. Stemmen voor de “onofficiële Oscars voor de dance-scene” stromen binnen en de campagnes van de wannabe-winnaars om stemmen te werven bereiken komende week een koortsachtig hoogtepunt, voordat de stembussen sluiten, op vrijdag 16 maart om middernacht.

De nominaties zijn net zo breed en gevarieerd als het aanbod in de dance-scene in Nederland. Van underground clubs, (voor de buitenwereld) onbekende organisaties, aankomend talent en low-budget-feesten tot internationale dj’s, nationale helden en de smaakmakers van het uitgaansleven; de crème de la crème van de clubcultuur staat in de spotlights. Maar niet alleen sterren worden genomineerd, er zijn ook prijzen voor de mensen die actief zijn aan de onzichtbare kant van het nachtleven. Er zijn kabouters voor de  vriendelijkste portiers, beste websites, radioprogramma’s en ook backstage-werkers krijgen op 16 maart aandacht. We vergeten zelfs de minpunten van het uitgaansleven niet – de smerigste wc’s en de BTW-verhoging op entreekaartjes ontspringen de dans in Paradiso niet.

Dit jaar voor de eerste keer vormen de DIVA’s (Drag Industry Variety Awards) een belangrijk onderdeel van de show. In categorieën als Biggest Bitch en Rising Star vechten de sterren van de drag-scene om de felbegeerde prijzen. Kandidaten als Mayday, Coco Coquette en Dolly Bellefleur boksen tegen elkaar op in de strijd om een Gouden Kabouter voor Best Entertainer.

Dit jaar zijn de Kabouters in de ban van de Musicals. Met jawel, veel zingen en dansen. Muzikale begeleiding van DJ Jack Undercover, beeldschone visuals van Vision Impossible, Master of Ceremonies MC Buttslammer, optredens van Sven Ratzke & Miss Bunty & Red Carpet interviews van Dooske.

Celebrity Afterparty in de kelder met het illustere DJ-duo Grumpy Old Men & DIVA Awards afterparty in de kleine zaal tot 04.00 uur met DJ’s Hanson, Nudie & SHOWBIZLIZ.

PINQ Radio zendt live uit vanuit de kelder van 18.00 – 23.00 uur. 18.00 uur: Top Hat Radio met Godert & Chris 20.00 uur: Sphincter Radio 100 – Ruud van der Peijl & Bas Andrea vieren de 100ste aflevering.

www.pinqradio.com

Behalve de genomineerden en hun supporters is iedereen welkom. De dresscode voor de Gouden Kabouters is dit jaar gala & musical, glitter & glamour.

Stemmen (t/m 16 maart) gaat online via www.goudenkabouter.nl/stemmen-2012.

Paradiso Programme

Programma