Programma
Gossip black dress

Gossip + Big Joanie

Gossip + Big Joanie

woensdag 17 juli 2019

woensdag 17 juli 2019

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Let op: dit concert is afgelast wegens logistieke redenen. Het concert van Gossip op dinsdag 16 juli gaat nog wel door. Ticketkopers ontvangen van het verkooppunt een mail met daarin meer details.

Al meer dan een decennium verovert Gossip de podia en festivals met hun opzwepende combinatie van dance-punk, disco en soul. Met de overweldigende stem van frontvrouw Beth Ditto als belangrijkste ingrediënt, aangevuld met catchy gitaarriffs, beukende drums en natuurlijk de wereldhits 'Heavy Cross' en 'Standing In The Way Of Control', weet Gossip hun shows vakkundig tot een kookpunt te brengen. Dat hun muziek dansbaar is, bewijzen de vele remixen van hun muziek door onder andere Soulwax, Tiga en MSTRKRFT. De succesvolle solocarrière van Beth Ditto dwong de band tot een korte rustpauze, inmiddels zit Gossip weer vol energie om hun publiek omver te blazen. Speciaal voor het tienjarig jubileum van het succesalbum 'Music For Men' komt Gossip weer bij elkaar.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Gossip
Hqdefault 190513 140328

Gossip

Heavy Cross

Hqdefault 190529 143849

Big Joanie

Fall Asleep

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma