Go Go Penguin

GoGo Penguin + Josin

GoGo Penguin + Josin

maandag 6 december 2021

maandag 6 december 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 18:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit concert is verplaatst naar 19 december 2022. Gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Alle kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

Jazztrio GoGo Penguin uit Manchester bestaat uit pianist Chris Illingworth, bassist Nick Blacka en drummer Rob Turner. Het unieke geluid van de band wordt door het drietal zelf beschreven als ‘akoestische elektronica’ en ligt ergens in het midden tussen jazz, minimal, triphop, rock en klassieke muziek, geïnspireerd door uiteenlopende artiesten, van Aphex Twin en Squarepusher tot Philip Glass en glitchy soundtracks van films en games. In 2015 tekende GoGo Penguin bij het legendarische jazzlabel Blue Note Records, waarop ook hun meest recente werk genaamd ‘A Humdrum Star’ begin 2018 het levenslicht zag. In december 2021 komt GoGo Penguin terug naar Amsterdam voor een concert in de grote zaal van Paradiso.

Voorprogramma: Josin

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • GoGo Penguin
  • Josin
GoGo Penguin - Don't Go

GoGo Penguin

Don't Go

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma