Programma
Gavin Turek 2024

Gavin Turek

donderdag 18 juli

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

Ticket € 13,00

Voor leden

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Of het nu gaat om haar liveoptredens of haar muziek - de uit Los Angeles afkomstige Gavin Turek is een veelzijdig entertainer. Oorspronkelijk wilde ze professioneel danseres worden en bracht ze maandenlang door in India en Afrika om zich onder te dompelen in verschillende culturen. Na haar terugkeer naar de Verenigde Staten bleken zang en songwriting haar voorkeur te hebben als middel van expressie, maar dans en kostuums werden uiteindelijk alsnog een essentieel onderdeel van haar podiumpresentatie.

Gavin bracht haar eerste solo EP 'Good Look for You' uit in 2017. Deze werd geprezen door onder andere NPR, Billboard en Stereogum voor haar kunde in songwriting en het creëren van harmonieën. Haar debuutalbum 'Madame Gold', geproduceerd door Childish Gambino-collaborateur Chris Hartz, verscheen in de zomer van 2021. Het album zit eveneens vol harmonieuze vocals en stuitert tussen zowel oude als nieuwe variaties van genres als disco en r&b. 

Line-up

Bovenzaal

  • Gavin Turek
Gavin Turek

Gavin Turek

HERO (Official Music Film)

Gavin Turek op Spotify

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma