Garret T Capps

Garrett T. Capps

Garrett T. Capps

15 jun 2021

15 jun 2021

Paradiso

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

(English info below)
Nederlands:
Het concert van Garrett T. Capps is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op 14 juni 2022. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Mocht deze nieuwe datum toch niet uitkomen, dan is het mogelijk om je ticket(s) te retourneren en een restitutie te ontvangen. Ticketkopers ontvangen hierover een e-mail. Algemene informatie over verplaatsingen is beschikbaar op www.paradi.so/Ticketinfo.

English:
The Garrett T. Capps concert is postponed to June 14th, 2022. The location and times have not changed. Bought tickets remain valid for the new date of the concert. If you are unable to attend on the new date, it is possible to return your ticket(s) to receive a refund. All ticket buyers will receive an e-mail with refund details. For general information regarding postponements, see www.paradi.so/Ticketinfo.

In 2016 bracht countryzanger Garrett T. Capps zijn debuutalbum Y Los Lonely Hipsters uit, met het hometown anthem Born In San Antone, een rock-'n-roll epos over het zuiden van Texas. Capps maakt naar eigen zeggen ‘kosmische countrymuziek’ en bracht in 2019 het tweede deel uit van zijn In The Shadows-trilogie, genaamd All Right, All Night. Deel 1 In The Shadows (Again) dateert van het eraan voorafgaande jaar. Deel 3 zit in de pijplijn.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Paradiso: Bovenzaal

  • Garrett T. Capps
Op dinsdag 15 juni geeft Garrett T. Capps een optreden in Paradiso. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Garrett T. Capps

All Right, All Night

Op dinsdag 15 juni geeft Garrett T. Capps een optreden in Paradiso. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Garrett T. Capps

In The Shadows (again)

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma